Masterclasses

van Jennifer van der Schaaf
Op de site Pitch your Power vind je verschillende masterclasses die Jennifer geeft. Masterclasses die je leren hoe je jezelf of je bedrijf in een presentatie neerzet of die je in kunt zetten als inspirerend bedrijfs uitje. Hieronder een korte introductie met link naar de site voor meer informatie.
Masterclass

Pitch your
power

Zet jezelf haarscherp neer: eerlijk, eigen en onvergetelijk | off- en online

Jezelf laten zien in een presentatie is moeilijk. Helemaal online. Maar het is cruciaal als je je verhaal goed over wil brengen. Of je nou solliciteert, je voorstelt in een vergadering of een product verkoopt, jezelf goed neerzetten in de eerste minuut, geeft je de rest van je presentatie vleugels.

Masterclass

Building & bonding on brand

Stand-up storytelling voor bedrijven en organisaties | off- en online

We gaan een dag intensief aan de slag met je hele bedrijf. Onder de bezielende leiding van coaches en acteurs diepen we in groepen de kernwaarden uit en bekijken we wat jullie bindt: iets in het merk, de organisatie of je collega’s raakt tenslotte aan wie jullie met elkaar zijn.

Masterclass

Present your business

Masterclass Onboarding: zet het bedrijf stevig neer in een presentatie | off- en online

Samen zoomen we in op je kwaliteiten, maar ook op de punten die je moet ontwikkelen. Je hebt je presentatie al zelf gemaakt en daar gaan we mee aan de slag. Strakke regie, stukje stamina, flink drillen: wedden dat je versteld staat van wat je in je hebt?

Top