About Jennifer

Ik ga aan als ik je zie

Je hebt talent. Vaak voor juist die zaken die je zelf het minst bijzonder vindt. Simpelweg omdat ze je zo makkelijk af gaan. Die bescheidenheid is natuurlijk mooi. Maar je komt pas in je kracht als je je talent wél op waarde schat. En jouw talent zien, is misschien wel mijn grootste talent.

Het waarom
van je bedrijf

En dat geldt ook zakelijk. Want elk bedrijf heeft een eigen verhaal en onlosmakelijke drijfveren, die geen ander bedrijf heeft. Samen bepalen ze je onderscheidende waarde. Die mag, nee: moet, je vergroten.

Terug naar
de kern

Of ik nou een masterclass geef, regisseer of presenteer, het draait altijd om het versterken van je talent en je onderscheidende waarde – of dit nu zakelijk is of persoonlijk. Dat is mijn bijdrage, ook in het grotere geheel. Want als iedereen zich in z’n kracht laat zien, wordt de wereld een stuk puurder.

Reclame Kleinkunst
Regie

Na een reclamecarrière en een afgeronde kleinkunstopleiding, startte ik in 2009 TATARATAA. Snel kwam daar mijn compagnon Natasja Snelling Berg bij. We begonnen met concepten en de productie van theatrale bedrijfsfeesten. Met de jaren groeiden de opdrachten en budgetten. En de bedrijfsfeesten ontpopten zich steeds meer als communicatieve shows. Zo ontdekte ik mijn rol als regisseur. Sindsdien valt alles op zijn plek en gebruik ik mijn regie-ogen bij alles wat ik doe. Masterclasses, presentaties, shows, performances en alle andere verrassingen die het leven biedt.

Namedropping

Selectie performers, merken en organisaties waar ik mee werk of heb gewerkt:

  • Jochem Myjer (onderdeel van zijn creatieve team)
  • Typhoon
  • Topvrouw van het Jaar
  • Talent naar de Top
  • Gemeente Amsterdam
  • L’Oréal
  • Groen Links
  • Nike
  • Halloween Fright Nights

Regie Typhoon Heineken Music Hall (AFAS) – Photo: Ferdy Damman

Regie L’Oréal Professionnel Fashion Week – Photo: Erik Jansen

Testimonials

Ik ben een mens met een missie. En dan is er Jennifer! Een en al energie en die de missie weet om te zetten in een creatief concept. Haar kracht? Dat je trouw blijft aan je boodschap!
Truus de Rooij
– Voorzitter Stichting Topvrouw van het Jaar
De creatieve kracht van Jennifer is dat ze in mogelijkheden denkt, meedenkt in de merkbeleving, het totaalconcept (muziek/ beeld/ food/ licht/ etc) en vooruit denkt.
Patrick van Beek
Artistiek Leider L’Oréal Professionnel
“Jennifer ziet meteen wat goed is, wat potentie heeft en waar meer uitgehaald kan worden. Maar nog belangrijker ziet ze meteen wat niet goed is en handelt daar direct naar. Ik werk graag met haar omdat ze creatief sterk en heel eerlijk is. Ze werkt met twee cijfers achter de komma. En dat zijn de fijnste vakmensen om mee te werken.”
Jochem Myjer
Komiek
"Jennifer is een en al energie. Zij is een denktank en brengt haar ideeën met zoveel enthousiasme dat je meestal meteen verkocht."
Sandrine van den Berg
Sales & Eduation manager Redken
Top