About Jennifer

Ik ga aan als ik je zie

Je hebt talent. Vaak voor juist die zaken die je zelf het minst bijzonder vindt. Simpelweg omdat ze je zo makkelijk af gaan. Die bescheidenheid is natuurlijk mooi. Maar je komt pas in je kracht als je je talent wél op waarde schat. En jouw talent zien, is misschien wel mijn grootste talent.

Het waarom
van je bedrijf

En dat geldt ook zakelijk. Want elk bedrijf heeft een eigen verhaal en onlosmakelijke drijfveren, die geen ander bedrijf heeft. Samen bepalen ze je onderscheidende waarde. Die mag, nee: moet, je vergroten.

Terug naar
de kern

Of ik nou een masterclass geef, regisseer of presenteer, het draait altijd om het versterken van je talent en je onderscheidende waarde – of dit nu zakelijk is of persoonlijk. Dat is mijn bijdrage, ook in het grotere geheel. Want als iedereen zich in z’n kracht laat zien, wordt de wereld een stuk puurder.

Namedropping

Selectie performers, merken en organisaties waar ik mee werk of heb gewerkt:

 • Jochem Myjer (onderdeel van zijn creatieve team)
 • NEN Norm
 • Colourful Goodies
 • Typhoon
 • Topvrouw van het Jaar
 • Talent naar de Top
 • Gemeente Amsterdam
 • L’Oréal
 • Groen Links
 • Nike
 • Halloween Fright Nights

Regie Typhoon Heineken Music Hall (AFAS) – Photo: Ferdy Damman

Regie L’Oréal Professionnel Fashion Week – Photo: Erik Jansen

Testimonials

“Jennifer ziet meteen wat goed is, wat potentie heeft en waar meer uitgehaald kan worden. Maar nog belangrijker ziet ze meteen wat niet goed is en handelt daar direct naar. Ik werk graag met haar omdat ze creatief sterk en heel eerlijk is. Ze werkt met twee cijfers achter de komma. En dat zijn de fijnste vakmensen om mee te werken.”
Jochem Myjer
Komiek
"Een inspirerende training. Ook handig en efficiënt omdat de training online is. Jennifer heeft veel energie en brengt dat echt over op de groep. Ik voelde me vertrouwd en durfde alles te zeggen. Het is een aanrader omdat je in een korte tijd een waardevolle pitch schrijft. Knap hoe Jennifer je zekerder laat voelen over je kunnen en punten uit je verhaal pakt om te verwerken in je pitch. Ik heb nu een sterk verhaal waarmee ik kort en krachtig kan vertellen wie ik ben en wat ik doe."
Merel
Campagne Manager
“Ik zocht contact met Jennifer om mijn eigen pitch scherp te krijgen. Met haar luistervermogen weet ze boven tafel te halen waar mijn unieke kracht ligt, vaardigheden die voor mijzelf zo vanzelfsprekend lijken. Resultaat is een verhaal over wie ik ben en welke waarde ik breng, toepasbaar in vele situaties. Vervolgens gaat het om het verbinden van mijn verhaal met anderen. Jennifer bouwt voort op presentatietechnieken die ik al in huis heb en laat me experimenteren met alternatieven voor nog meer impact en inspiratie. Hierdoor ontdekte ik mogelijkheden die bij mij passen, maar die ik nog niet eerder had ingezet.”
Ingeborg Mijling
Directeur
"De eerste keer dat ik hoorde over de Pitch training, dacht ik... Ja.. dat moet ik ook eens doen, want ik verzin altijd weer iets anders. Wat mij vooral aantrok, was het feit dat het online was en slechts 2,5 uur. Het is heel leerzaam om anderen te zien pitchen en daarna je eigen aanzet van Jennifer te krijgen. Jennifer haalt namelijk echt dat bijzondere uit jouw verhaal, waar je iets mee kan, en waardoor anderen op je pitch aangaan. Ik kan deze pitch nu makkelijk in gaan zetten bij nieuwe klanten of tijdens een netwerkborrel. Bovendien ga ik de Pitch verwerken in mijn about page op mijn website."
Marjet
Amsterdam
"Mijn verwachting van de training was om mezelf vooral professioneel gezien beter neer te zetten, eerste indrukken zijn alles. Maar de dingen die ik heb meegenomen uit deze masterclass zal ik zelfs op kringverjaardagen nog gaan toepassen. Jennifer haalt het beste in je naar boven en leert je in een korte tijd hoe je deze kwaliteiten ook aan anderen kan laten zien!"
Isa
“Jennifer legt haar vinger op de juiste plek: de kern. Daar waar je het niet kan zien of vinden. Naast het vinden van nieuwe inzichten, voel ik me gehoord. Ze kan haarfijn aanvoelen en is altijd op zoek naar het oprechte: ze ziet jou en je kracht. Dat is uiteindelijk waar je in wilt zitten en met hulp van Jennifer kom je er op het juiste moment”
Tieka Masfar
Spoken Word Artist
Ik ben een mens met een missie. En dan is er Jennifer! Een en al energie en die de missie weet om te zetten in een creatief concept. Haar kracht? Dat je trouw blijft aan je boodschap!
Truus de Rooij
– Voorzitter Stichting Topvrouw van het Jaar
De creatieve kracht van Jennifer is dat ze in mogelijkheden denkt, meedenkt in de merkbeleving, het totaalconcept (muziek/ beeld/ food/ licht/ etc) en vooruit denkt.
Patrick van Beek
Artistiek Leider L’Oréal Professionnel
"Jennifer is een en al energie. Zij is een denktank en brengt haar ideeën met zoveel enthousiasme dat je meestal meteen verkocht."
Sandrine van den Berg
Sales & Eduation manager Redken
Top