STOP. BREATHE. FEEL. ACT.

zet je zakelijk kompas weer op scherp
1

START THE JOURNEY .

Lekker sporten, gezond eten, goede nachtrust – het helpt allemaal om je energie weer op peil te krijgen. Maar als je zakelijk niet meer doet wat bij je past, zijn het druppels op een gloeiende plaat. Dat voel je, dat weet je. Maar hoe verander je dan van koers?

2

KOMPAS
VINDEN .

Met de training STOP.BREATHE. FEEL. ACT. krijg je inzichten die je helpen je eigen kompas weer te vinden: zo word je je weer bewust van je talenten, van wat je bijzonder maakt en wat je vleugels geeft. Je leert, kortom, weer voelen wat goed voor jou is. Dat gevoel is het begin van alles.

Zo kom je niet alleen in contact met je zakelijke kompas, maar maak je ook je dagelijks leven een stuk lichter en energieker.

3

STAPPEN ZETTEN .

Concreet krijg je antwoorden op deze vragen:

• Hoe word je je bewust van je talenten?

• Hoe ontdek je persoonlijke valkuilen?
• Wat is zinvol luisteren naar je gevoel …
• …en hoe pas je dat zakelijk toe?

 

Meer weten? Neem contact op.

GROEPSTRAINING

10 – 50 deelnemers

Energieke sessie, inzichten, tools, interactie – 90 minuten – € 2500

 

MASTERCLASS

max 10 deelnemers

Inclusief coaching naar je verhaal – 240 minuten – € 3500

INDIVIDUELE SESSIE

1 op 1 

intensieve coaching naar je verhaal en presentatie (ook mogelijk via Zoom of Teams) – 120 minuten – € 800

Alle prijzen zijn inclusief voorgesprek en exclusief apparatuur, zaalhuur, reiskosten en btw.

"Een inspirerende training. Ook handig en efficiënt omdat de training online is. Jennifer heeft veel energie en brengt dat echt over op de groep. Ik voelde me vertrouwd en durfde alles te zeggen. Het is een aanrader omdat je in een korte tijd een waardevolle pitch schrijft. Knap hoe Jennifer je zekerder laat voelen over je kunnen en punten uit je verhaal pakt om te verwerken in je pitch. Ik heb nu een sterk verhaal waarmee ik kort en krachtig kan vertellen wie ik ben en wat ik doe."
Merel
Campagne Manager
“Ik zocht contact met Jennifer om mijn eigen pitch scherp te krijgen. Met haar luistervermogen weet ze boven tafel te halen waar mijn unieke kracht ligt, vaardigheden die voor mijzelf zo vanzelfsprekend lijken. Resultaat is een verhaal over wie ik ben en welke waarde ik breng, toepasbaar in vele situaties. Vervolgens gaat het om het verbinden van mijn verhaal met anderen. Jennifer bouwt voort op presentatietechnieken die ik al in huis heb en laat me experimenteren met alternatieven voor nog meer impact en inspiratie. Hierdoor ontdekte ik mogelijkheden die bij mij passen, maar die ik nog niet eerder had ingezet.”
Ingeborg Mijling
Directeur
"De eerste keer dat ik hoorde over de Pitch training, dacht ik... Ja.. dat moet ik ook eens doen, want ik verzin altijd weer iets anders. Wat mij vooral aantrok, was het feit dat het online was en slechts 2,5 uur. Het is heel leerzaam om anderen te zien pitchen en daarna je eigen aanzet van Jennifer te krijgen. Jennifer haalt namelijk echt dat bijzondere uit jouw verhaal, waar je iets mee kan, en waardoor anderen op je pitch aangaan. Ik kan deze pitch nu makkelijk in gaan zetten bij nieuwe klanten of tijdens een netwerkborrel. Bovendien ga ik de Pitch verwerken in mijn about page op mijn website."
Marjet
Amsterdam
"Mijn verwachting van de training was om mezelf vooral professioneel gezien beter neer te zetten, eerste indrukken zijn alles. Maar de dingen die ik heb meegenomen uit deze masterclass zal ik zelfs op kringverjaardagen nog gaan toepassen. Jennifer haalt het beste in je naar boven en leert je in een korte tijd hoe je deze kwaliteiten ook aan anderen kan laten zien!"
Isa
“Jennifer legt haar vinger op de juiste plek: de kern. Daar waar je het niet kan zien of vinden. Naast het vinden van nieuwe inzichten, voel ik me gehoord. Ze kan haarfijn aanvoelen en is altijd op zoek naar het oprechte: ze ziet jou en je kracht. Dat is uiteindelijk waar je in wilt zitten en met hulp van Jennifer kom je er op het juiste moment”
Tieka Masfar
Spoken Word Artist
Ik ben een mens met een missie. En dan is er Jennifer! Een en al energie en die de missie weet om te zetten in een creatief concept. Haar kracht? Dat je trouw blijft aan je boodschap!
Truus de Rooij
– Voorzitter Stichting Topvrouw van het Jaar

Dit wil ik! 

Top