Pitch Your Power Masterclass

Zet jezelf haarscherp neer - eerlijk, eigen & onvergetelijk
1

EERSTE INDRUK .

Vertel eens wat over jezelf

Jezelf laten zien in een presentatie is moeilijk. Helemaal online. Maar het is cruciaal als je je verhaal goed over wil brengen. Of je nou solliciteert, je voorstelt in een vergadering of een product verkoopt, jezelf goed neerzetten in de eerste minuut, geeft je de rest van je presentatie vleugels.

2

DIT
BEN JIJ .

Start the journey

In deze masterclass gaan we op zoek naar het verhaal dat naadloos bij je past. Een verhaal dat je talent op een podium zet. Zodat je nieuwe klant, je potentiële werkgever of elk ander publiek meteen weet wie je bent en wat je kunt betekenen.

3

HET RESULTAAT .

Jouw verhaal in 1 minuut

Na deze masterclass staat je verhaal als een huis. Waar je ook bent, bij wie je je ook moet introduceren – je weet voortaan exact wat je over jezelf vertelt, in welke volgorde en hoe je je verhaal kracht bijzet. Op een manier die precies klopt met wie jij bent. En dat maakt het makkelijk om ‘m te onthouden.

LET'S PITCH YOUR POWER

DE ONLINE MASTERCLASS 

Met maximaal 3 andere cursisten of collega’s volg je deze deze masterclass via Zoom. Aan het eind van de 2,5 uur pitch je jezelf aan hen en zij aan jou. Je zet de eerste stap uit je comfortzone en leert razendsnel van elkaar. 

OPBOUW MASTERCLASS

In het eerste deel gaan we, aan de hand van een paar schrijfopdrachten, op zoek naar jouw verhaal. In grote lijnen weet je zelf natuurlijk al wat je vaardigheden en talenten zijn. Tijdens deze workshop polijsten we wat je weet, kunt én bent tot een geheel dat je onmiskenbaar neerzet.

Daarna is het showtime en regisseer ik je naar je persoonlijke pitch.

Dit wil ik! 

Top